Trainingsoverzicht BPMO Academy

Lean trainingen

De driedaagse Lean Yellow Belt training is een introductie in Lean Management. Zo wordt duidelijk wat Lean inhoudt en wat je er zelf mee kan. Je maakt kennis met de belangrijkste instrumenten uit de Lean toolbox en past deze direct toe in de praktijk. Na het volgen van deze training ben je klaar om deel te nemen aan verbeterprojecten als Lean Expert.


Zie jij jezelf ook als Lean Expert binnen een organisatie aan de slag gaan? Schrijf je nu dan in voor deze training!

De Lean Green Belt is een driedaagse training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean en staan wij stil bij vaardigheden die je nodig hebt om Lean succesvol toe te passen. Zo leer je onder andere hoe je met hulp van Lean een organisatie kunt begeleiden naar continue verbetering. Na afronding ben je klaar om als Lean expert aan de slag te gaan. 

Zie jij jezelf ook als Lean expert binnen organisatie aan de slag gaan? Schrijf je nu in voor deze training!

Algemene informatie

Prijs

 (Lean Yellow Belt)

€ 1495,00

(Lean Green Belt)

€ 995,00 

 (combi)

€ 2395,00

Duur

(Lean Yellow Belt)
3 dagen

(Lean Green Belt)

2 dagen

(totaal 5 dagen)

3 maanden praktijkervaring

Inschrijving

Individueel/groep

Locatie

BPMO Academy Almelo/op locatie

Online marketing trainingen

De tweedaagse training Online Marketing gaat in op theorie en praktijk van online marketing. Je leert de basis van online marketing, Je krijgt inzicht en kennis van online marketingmethoden als: e-mailmarketing, social media en zoekmachinemarketing en online adverteren en leer deze in te zetten. Na het volgen van deze training kun je online marketing toepassen in een organisatie.

Zie jij jezelf dagelijks werken binnen een leuke functie op het gebied van online marketing? Schrijf je dan nu in voor deze training?

De tweedaagse training Online Marketing advanced is het vervolg op de basistraining. Tijdens deze training ga je verder op online marketing. Je leert een online marketingplan te schrijven, een online marketing strategie te formuleren en te implementeren. Je leert online marketing effectief en doelgericht in te zetten binnen een organisatie (accountability). Na het volgen van deze training beschik je over genoeg basiskennis en vaardigheden om te starten als Online Marketeer.

Zie jij jezelf in de toekomst ook aan de slag gaan als Online Marketeer? Schrijf je nu dan in voor deze training!

Algemene informatie 

Prijs

(Online Marketing basis)

€ 1295,00

(Online Marketing advanced)

€ 995,00

 (combi)

€ 2200,00

 

Duur

(Online Marketing basis)

2 dagen

(Online Marketing advanced)

2 dagen

Inschrijving

Individueel/groep

 

Locatie

BPMO Academy Almelo/op locatie

Social media trainingen

De tweedaagse training Social Media gaat in op de basistheorie van Social Media. Deze training is verdeeld in vier thema. Je leert de verschillende definities van social media, de geschiedenis ervan en het ontstaan. Verder gaat we in op (Online) Marketing en Social Media. Je leert social media plaatsen op de diverse online kanalen en krijgt uitleg overal viral marketing en webcare. Daarnaast hangen Corporate communicatie en social media nauw samen, je leert wat de rol van corporate communicatie  is binnen de organisatie en hoe social media in gezet kan worden hiervoor. Het laatste onderdeel gaat in op PR en reputatiemanagement. Daarna komt het gebruik van social media en de invloed op de reputatie van een organisatie aan bod. Je leert in te spelen op sentiment en wat bijvoorbeeld Google kan betekenen voor het imago van een bedrijf. Begrippen als ‘social media monitoring’ en digital natives komen hierbij aan de orde. Na het volgen van deze training kun jij social media toepassen binnen een organisatie.

Zie jij jezelf als communicatiemedewerker of marketingmedewerker aan de slag gaan binnen een organisatie? Schrijf je nu dan in voor deze training!

Sales trainingen

De tweedaagse sales training (SAP) gaat in op de theorie van Sales Activity-Based Planning. Je leert hoe het verkoopproces zit, duidelijke doelen te stellen en je verkoopactiviteiten planmatig te benaderen. Verder leer je een commercieel maand- en jaarplan te maken. en ben je beter in staat staat prospects, klanten en accounts te rangschikken in relatie tot resultaatdoelen voor de korte en de lange termijn. Verder komen zaken aan bod als: je activiteiten continue te verbeteren middels de PDCA loop en je gesprekken goed voor te bereiden, zowel intern als met klanten.

Zie jij jezelf als account- of salesmanager aan de slag binnen een organisatie? Schrijf je nu dan!

De tweedaagse sales training (VV) gaat in op theorie van verkoopvaardigheden. Je leert verschillende verkooptechnieken, het opbouwen van structuur in je verkoopgesprek. Daarnaast leer hoe je zakelijke relaties opbouwt en behoud. Na het volgen van deze kun jij verkooptechnieken toepassen in een verkoopgesprek.

Zie jij jezelf als verkoper aan de slag gaan binnen een organisatie? Schrijf je nu dan in!

Algemene informatie 

Prijs

(Social media basis)

€ 1495,00

 

Duur

(Social media basis)

2 dagen

 

Inschrijving

Individueel/groep

 

Locatie

BPMO Academy Almelo/op locatie

Algemene informatie 

Prijs

(SAP)

€ 1795,00

(VV)

€ 1795,00

 (combi)

€ 2395,00

 

Duur

(SAP)

2 dagen

(VV)

2 dagen

Totaal (combi) 4 dagen

Inschrijving

Individueel/groep

 

Locatie

BPMO Academy Almelo/op afspraak