Het verhaal achter BPMO Academy

Dagelijks helpen wij mensen op weg naar een nieuwe baan. 

Dit doen wij door jouw talent te herkennen,  jou op juiste manier op te leiden en een bedrijf te vinden dat bij jou past.

 

Wij helpen mensen groeien

Wat ooit begon met het opleiden van mensen op het gebied van Prince2 is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. Dagelijks verzorgen wij trainingen, opleidingen en (bij-)omscholingstrajecten op het gebied van ICT, (project)management, sales en (online) marketing. 

Wij bieden mensen kansen op een veranderende arbeidsmarkt. Onze opleidingen, trainingen en (bij-)omscholingstrajecten richten zich op krapte- en kansberoepen. De kennis die je opdoet via een opleiding bij BPMO Academy sluit perfect aan op de praktijk.

Verder helpen wij mensen op weg naar nieuwe baan.

Na een ‘pre-screening’ gaan wij samen met jou kijken welke training het meest bij jou zou kunnen passen. Jouw eigen wensen, vooropleiding en je eigen passie spelen daarbij een bepalende rol. BPMO wil graag ervaring en kennis met je delen, om jou te laten groeien.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben jarenlang ervaring met het opleiden en trainen van mensen. Onze geaccrediteerde trainers verzorgen dagelijks opleidingen binnen ons eigen opleidingsinstituut in Almelo. De trainers bij BPMO Academy hebben jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven. Bij bedrijven als bij TNT Express Worldwide, ING maar ook bij de overheid. Hier hebben zij gewerkt in verschillende rollen als: Projectleider,  Agile coach, Scrum Master, Systeembeheerder, Sales Manager en Online Marketeer. De ervaring en kennis delen zij graag met jou. Doormiddel van het toepassen van theorie en praktijkvoorbeelden laten zij jou groeien

Scrum 60%
Lean Management 75%
Project Management 80%
ICT 80%
Sales 70%
Online Marketing 75%

Onze missie

Als opleidingsinstituut bieden wij dagelijks open en kwalitatief onderwijs, dit doen wij door trainingen, opleidingen en trajecten aan te bieden voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. Bij BPMO Academy heerst een informele sfeer waarbij iedereen de juiste aandacht en ruimte krijgt om te ontwikkelen en te groeien.

Onze visie

Wij willen groeien tot een landelijk opleidingsinstituut die het mogelijk maakt voor iedereen om onderwijs te volgen ongeacht jouw achtergrond, om zo jouw dromen en
ambities te verwezenlijken.

Onze kernwaarden

Dit zijn de zaken wij wij in geloven en waar wij voor staan.

Betrokken

Wij vinden jou belangrijk

BPMO staat er voor jou. Jij bent voor ons belangrijk. Wij zijn geslaagd als jij slaagt.

Motivatie

Motivatie helpt jou op weg

BPMO staat voor motivatie. Onze motivatie sterkt jouw motivatie. Samen gaan we ervoor.

Prestatie

Samen doelen bereiken

BPMO staat voor prestatie. Prestatie is het voltooien van een gesteld doel. Jouw doel is duidelijk. Wij helpen je het te bereiken

Proactief

Proactief zijn en inzet maakt het verschil

BPMO staat voor doen. Je doet iets of je doet het niet. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kunt.

Plezier

Plezier maakt alles een stuk makkelijker

BPMO staat voor plezier. Wat je ook doet, doe het met plezier! Dat plezier willen wij jou (terug)geven

Passie

Met hart en ziel

BPMO staat voor gedrevenheid en passie. Zo beginnen wij aan het avontuur dat wij met elkaar aangaan. Het draagt bij aan jouw motivatie, prestatie en plezier in wat je doet