Arbeidsbemiddeling

Wij vertellen je er graag meer over

BPMO maakt zich als bemiddelende partij sterk om jou te plaatsen bij een partij gedurende een bepaalde periode. Gedurende het opleidingstraject loopt je stage bij een of meerdere bedrijven. Je komt tijdens of aan het einde van jouw opleidingstraject in loondienst bij een werkgever of bij een payroll organisatie bij wie wij zijn aangesloten. Zo kun je bijvoorbeeld komen te werken bij de Kamer van Koophandel, ING of de Belastingdienst.

Werving en selectie

Wij vertellen je er graag meer over

Uitzenden of plaatsen kan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte werkgever en helpen de werkgever bij het pre-selecteren van de geschikte kandidaat. Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd is vooraf duidelijk hoe lang de opdracht gaat duren. De overeenkomst stop ook daarna. Samen met jou kijken we dan naar vervolgstappen. Bij overeenkomsten voor onbepaalde tijd kom je vast bij de werkgever in dienst. Wij zorgen voor werk en dat levert jou zekerheid op!

De voordelen voor bedrijven

Wij vertellen je er graag meer over

Op basis van uw zoekprofiel pre-selecteren wij kandidaten die volgens ons een geschikte match kunnen zijn. Deze kandidaten worden aan u voorgesteld. U verzorgt zelf het sollicitatiegesprek met de kandidaat. Indien u de kandidaat geschikt acht biedt u de kandidaat schriftelijk een baanintentie of baangarantie aan. De kandidaat kan volgens een van onze  opleidingstrajecten aanvragen bij het UWV. Het UWV beslist of de kandidaat in aanmerking komt voor een vergoeding van de opleiding. Het UWV koopt volgens de opleiding bij ons als erkende UWV opleider in. Gedurende het opleidingstraject is het aan u of u de kandidaat een stagevergoeding wilt geven. Aan het einde van het opleidingstraject beslist u of u de kandidaat in dienst neemt of in wilt huren middels onze payroll organisatie. 

Waarom arbeidsbemiddeling via BPMO

Wij vertellen je er graag meer over

Indien je via BPMO bemiddeld wordt bij één van onze opdrachtgevers heeft dat een hoop voordelen voor jou als werkzoekende. Wij leggen je graag uit waarom bemiddeling via BPMO werkt.

 

  • Wij leggen je tijdens jouw intakegesprek alles uit over jouw mogelijkheden
  • Tijdens jouw opleidingstraject houden we contact met je. We praten met jou en jouw stagebegeleider over je voortgang en ontwikkeling.
  • Indien de potentiële werkgever dit wenselijk acht kun je aanvullende trainingen volgen.
  • Mocht je niet kunnen blijven bij de stageplek dan helpen wij je bij het zoeken van een andere geschikte plek.

Ben je overtuigd van de kracht van BPMO?

Wij vertellen je er graag meer over

Wil jij graag aan de slag via BPMO bij één van onze opdrachtgevers? Maak vandaag een afspraak met ons en samen kijken we naar de mogelijkheden.