Wat houdt (bij-)omscholing in?

Wij vertellen je er graag meer over

Veel mensen hebben in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Door de veranderende arbeidsmarkt veranderen wellicht ook de eisen binnen jouw baan. Natuurlijk kan het gebeuren dat er geen werk meer voor je is of dat je je baan verliest. Door middel van bijscholing voldoe je weer aan de eisen die de arbeidsmarkt stelt en vergroot je jouw kansen.

De mogelijkheden van (bij-)omscholing?

Wij vertellen je er graag meer over

Samen met jou en jouw werkgever of uitkeringsinstantie kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. We kijken dan naar de mogelijkheden van:

* (Bij-)omscholingstrajecten

Dit kunnen ook losse trainingen zijn of opleidingen van bijvoorbeeld een half jaar zijn. 

Project Manager/Business Consultant

Wij vertellen je er graag meer over

Een projectmanager/ Business consultant zorgt dat, samen met een/zijn projectteam, grote en financieel grootschalige projecten op correcte wijze en vooral efficiënt worden uitgevoerd binnen een bepaalde tijdslimiet en binnen een bepaald budget.
De projectmanager heeft  een ondersteunde en
adviseerde rol met betrekking tot de planning van projecten, de scope en screent de mogelijkheden.

Software Developer

Wij vertellen je er graag meer over

Een Software Developer is iemand die op basis van behoeften van de eindgebruiker software ontwikkelt, schrijft, implementeert, test, verbetert en onderhoudt. Als soStware Developer draag je verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen.

Full Stack Developer

Wij vertellen je er graag meer over

Een Full Stack Developer is een programmeur die zowel front-end als back-end en soms ook devopswerkzaamheden verricht. Een full stack developer kan applicaties en features van A tot Z ontwikkelen. Het is een allrounder die een brede, maar doorgaans minder specialistische kennis heeft dan een back-end of front-end developer.

Systeem- en Applicatiebeheer

Wij vertellen je er graag meer over

Een systeembeheerder is een ICT-specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen een organisatie. Een applicatiebeheerder is is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van applicaties en software.

IT Security Manager

Wij vertellen je er graag meer over

Een Information Security Manager vervult een belangrijke functie in de informatiebeveiliging van een organisatie. De precieze taken kunnen verschillen, maar in de meeste gevallen zal een Information Security Manager een team medewerkers aansturen dat verantwoordelijk is voor (een deel van) de informatiebeveiliging.

Skilled servicedesk

Wij vertellen je er graag meer over

De Servicedesk Medewerker is werkzaam bij de afdeling servicedesk.  Deze afdeling lost bijvoorbeeld storingen aan computers op en regelt de installatie van applicaties en programma’s. De Servicedesk Medewerker zorgt voor een goede afhandeling van alle verzoeken en incidenten die binnenkomen bij de afdeling servicedesk.  De Servicedesk Medewerker is het eerste aanspreekpunt bij storingen in de hard- en software en kan kleine reparaties aan computers verrichten. 

De voordelen van bijscholing

  • Een grote kans van het vinden een (nieuwe) baan in krapteberoep
  • Nieuwe kennis en nieuwe mogelijkheden bieden perspectief voor jouw toekomst
  • Financiële voordelen: je werkgever, uitkering- en/of re-integratie instantie betaald jouw traject of je kan het terugvragen (studie uitgaven) bij de belastingdienst.
    Het kost je vaak zelf niks.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel je vragen via onze contact pagina of gebruik onze chat functie.